Fotosafari “Sveta gora crnička”

Poštovani prijatelji i ljubitelji fotografije, pozivamo vas na 13. tradicionalni Fotosafari “Sveta gora crnička” u organizaciji Art Tim Foto grupe iz Paraćina I udruženja za negu tradicije Petrus iz Zabrege.

Planirani modeli za ovogodišnji safari su devojke u tradicionalnim haljinama iz samog sela, gostojuće KUD “Spasovdanski vez” iz Drenovca I “Beli orlovi” udruženje za očuvanje starih zanata i veština iz Beograda.

Doček gostiju i učesnika ispred doma u selu Zabrega od 9h gde vas očekuje doručak.

Od 10h se pešice kreće kroz selo ka manastiru Namasija 14.vek. Učesnici mogu fotografisati modele na putu ka manastiru ili na samoj lokaciji oko manastira.

14h-15h planiran je povratak do doma odakle kolima odlazimo do ostataka manastira sv.Jovana glavoseka gde nas očekuje ručak. Imaćemo rodjendansko prase ali i dodatno jelo zbog očekivanog većeg broja posetilaca i učesnika. Iz tih razloga po prvi put smo primorani da postavimo kotizaciju za učesnike u visini od 1.000din. Kotizaciju će se prikupljati na dan safarija.

MOLIMO vas da svoje prisustvo i učešće prijavite do petka 27.10.2023. na telefon br. 0637220809 Bojan Petrović Bokac ili na email: photogroupartteam@gmail.com sa SUBJECT ( PRIJAVA ). Takodje se možete prijaviti kod bilo kog člana Art Tim foto grupe koga poznajete.

Za više informacija pozovite gore navedeni broj.

UZDRAVLJE,

Vaša Art Tim foto grupa Paraćin

Show More
Back to top button