Билтен Фото-клуба Крагујевац за 2018.

Poštovani, pred vama se nalazi prvi broj biltena Fotokluba Kragujevac za 2018. godinu – FOTOKRUG1.

FOTOKRUG1je nastao sa ciljem da se okruženju predstavi rad članova Foto-kluba Kragujevac. Bilten treba da ostavi jasan trag, kao digitalni ili štampani dokument, dostupan široj javnosti za prikaz rada kluba i članova.

Na narednim stranama su predstavljeni nagrađeni radovi, aktuelni projekti i fotografije članova, kao i aktivnosti i događaji koji su obeležili rad Foto-kluba Kragujevac u toku 2018. godine.

Ako je jedna fotografija hiljadu reči, onda je dve stotine fotografija, koliko sadrži ovaj bilten, cela knjiga.

Foto-klub Kragujevac je osnovan 2013. godine, sa ciljem da okupi aktivne fotografe koji će Kragujevac vratiti na fotografske karte Srbije i sveta. Nedostatak klupskih prostorija smo pretvorili u prednost: upoznavali smo se i družili na tematskim foto-šetnjama, nazvanim – fotokrug.

Foto-krug  je vreme koje smo posvetili fotografiji, to je prostor i ljudi koje smo ovekovečili u vremenu, to je druženje koje nam je omogućilo da učimo jedni od drugih. Svaki foto-krug je nosio sa sobom pozitivne promene, napredak članova i dobre fotografije.

Zahvaljujući međusobnoj podršci postali smo nezavisni autori, poznati i cenjeni u domaćoj fotografskoj  zajednici, sa istaknutim napretkom na foto-salonima u okruženju i svetu.

PDF verziju biltena Foto-krug možete preuzeti ovde ►►►

Show More
Back to top button