Deseti Vizualizator

Deseto izdanje Festivala fotografije Vizualizator otvara internacionalno  priznati norveški fotograf Espen Rasmussen. Autor čije se ime nalazi u vrhu savreme fotografije predstaviće  se našoj publici izložbom People in need

Rasmussen je nosilac najvećih svetskih priznanja u oblasti fotografije. Među brojnim drugim, tu je više nagrada World Press Photo i prva nagrada Sony World Photography.

Svečano otvaranje je 17. novembra u 19h u UK Parobrod. Otvaranju prethodi radionica koju će od 17h Rasmussen voditi za profesionalne fotografe.

Najznačajniji događaj u oblasti fotografije na našem prostoru, festival se održava od 2013. godine i okuplja najveća imena domaće i internacionalne fotografske scene.

Vizualizator u svom desetom izdanju ugostiće autore iz više zemalja. 

Pored velikana  profesionalne fotografije predstaviće se i mladi domaći fotografi, kao i najuspešniji učesnici nacionalnog konkursa za najbolju fotografiju u medijima Press Photo Srbija.

Festival Vizualizator poziva zainteresovanu publiku da sazna više o fotografiji kroz izložbe, radionice, tribine i druge aktivnosti koje se u periodu od 17. novembra do 10. decembra održavaju na nekoliko lokacija u Beogradu.

Detaljne informacije možete pronaći na sajtu festivala: www.vizualizator.rs

Show More
Back to top button