Обавештење

Поштовани посетиоци сајта ФСС,

Пред вама је редизајниран сајт Фото-савеза Србије.

Развој Интернета и његових технологија условио је да и ми пратимо ове промене и прилагођавамо се новим стандардима. Када смо дошли до тачке од које постојећи системи и капацитети више нису могли да прате светске стандарде, унапредили смо базе и од нуле почели градњу новог сајта, оптимизованог за све врсте мобилних уређаја уз задржавање свих добрих особина везаних за класичне рачунаре.

Нови сајт Фото-савеза Србије прихвата фотографије дупло већег формата (сада на 1200 пиксела за разлику од постојећих 620) па ће и фотографије бити много веће и квалитетније, а  биће спреман и да се сваког трена укључи у HD технологију. Странице се учитавају готово тренутно, све табеле везане за изложбе сада су на једном месту уз могућност избора и селекцију жељених информација.

Информације ћете налазити на истом месту уз неколико освежења везаних за нове понуде и податке важне за фотографисање у екстеријеру.

Уколико сајту приступате са мобилних телефона, све садржаје ћете моћи да прослеђујете Вибером и WathsApp-ом

За сада сајт је у тест фази. Уколико не буде већих проблема, план је да пуним капацитетом кренемо од првог дана идуће године.

До тада, молим вас да нас о сваком уоченом проблему у раду сајта обавестите на маил:

webadmin@fotoss.org

Срдачан поздрав

Зоран Ђорђевић МФ ЕФИАП УЛУПУДС
администратор сајта ФСС

Show More
Back to top button